Julie-I

MAYENNE NELEN – Zaakvoerster MAYENNE NELEN
 “Julie is mijn rechter- en linkerhand, ze ondersteunt me in alles waar ik niet goed in ben. Alles wat mijn creativiteit beperkt, haalt zij weg. Ze verzet op 1 dag wat ik op een week doe.
Julie beheert mijn budgetten en productie, 
analyseert mijn keuzes en adviseert me.
Ze is de realist die elke zaak nodig heeft. Haar inbreng gaat veel verder dan het opstellen van een Excel en een factuur, Julie is de reden waarom mijn passie is uitgegroeid tot een zaak
.


JAN DENDIEVEL – Zaakvoerder LA TIRETTE STYLING
Zonder Julie was La Tirette Styling er allang niet meer …. Alles waar ik niet goed in ben, vult zij aan of lost ze op. Julie is een organisatorisch talent: strikt, kordaat, duidelijk, krachtig.
Eentje van goud op het gebied van administratie, productie en zo veel meer.


D. VANDEWALLE – Zaakvoerder FOODSIE CONCEPT CATERING
 “Een rechterhand nodig voor administratie, organisatie, planning, productie …?
Bij Julie ben je aan het juiste adres.


GLENN SESTIG – Zaakvoerder GLENN SESTIG ARCHITECTS
 “Julie is an incredible person. Very loyal and serious to work with. Always motivated.”


KIM DE POURCQ – Zaakvoerster LOUISE & MADELEINE

“I love my job! Mijn eigen winkel hebben was een meisjesdroom die 5 jaar geleden tot vervulling is gekomen. Jammer genoeg bestaat er ook een minder leuke kant aan die droom en dat is het papierwerk. Elke keer opnieuw moet ik mezelf achter mijn bureau sleuren.
Gelukkig heb ik mijn toverfee Julie, bij wie ik terechtkan met al mijn vragen. En altijd heeft ze een juist advies of oplossing klaar. Ze blijkt vaak mijn reddende engel die ervoor zorgt dat ik mijn energie kan stoppen in de dingen die ik het best en liefst doe: creatief zijn!
 “


JULIE STAMPAERT – Zaakvoerster Julie’s House

“Op zoek naar een tijdelijke vervanging (zwangerschap vaste werknemer) kwamen we bij Julie De Rouck terecht. Ondanks dat het niet evident is om tijdelijk ergens in te springen, heeft Julie het werk prima uitgevoerd. Daarbovenop dacht ze mee na over hoe we zaken efficiënter kunnen aanpakken. Het was een plezier voor de collega’s om het bureau met Julie te delen. Op die manier zorgt een tijdelijke vervanging voor weinig tot zelfs geen stress. Onze medewerkers kunnen ook in de toekomst met een gerust hart op zwangerschapsverlof!”


BRECHT DE ROUCK – Broer & Zaakvoerder Bredero Consultancy
 “Julie is een hardwerkende duizendpoot waarop je steeds kan terugvallen.
Ze zorgt ervoor dat haar klanten zich kunnen focussen op hun corebusiness en ze regelt alle administratieve en organisatorische zaken.
Julie is daarnaast ook gewoon een prachtige zus die zeer attent is en altijd bereid om te helpen. Een beetje koppig, maar dat typeert haar sterke karakter.”.”


IAN DE BOLLE – Freelancer
 “Om voor Julie te werken is het altijd een plezier. Je weet waarop het staat en wat je moet doen. Er heerst ook een gezonde ‘vrees’ en (wederzijds) respect voor haar als werkgever die ervoor zorgen dat je je werk goed wilt doen. Als persoon is ze zoals een ui die je moet schillen.
Ze laat je niet makkelijk toe, maar eenmaal je het center hebt bereikt en je behoort tot haar echte vriendengroep, is ze iemand die altijd voor je klaarstaat en effectief doet wat ze belooft.”